Verhoiluliike Kanerva

Irtopäällinen verhoilua

Sohvan irtopäällinen

Sohvan irtopäällinen käännettävillä tyynyillä
Sohvan rungon irtopäällinen
Sohvan selän uudet nahkaremmit

Nojatuolin irtopäällinen

Irtopäälliset tulee tehdä kuin ”hansikas käteen”. Muotoon ommeltuna ja tarkkaan mitoitettuna että päällinen istuu huonekaluun hyvin. Yleisin irtopäällisiin käytetty materiaali on puuvilla kangas (sanforoitu) käytännön syistä, jotta se voidaan ottaa päältä pois ja pestä kun irtopäällisen päälle esim. kaatuu jotain. Toinen käytetty vaihtoehto on että kangas kutistetaan ennen kuin siitä tehdään irtopäällinen. Näin asiakas saa välittömästi oikean kokoisen päällisen jota voi pestä. Nojatuolin irtopäällinen on leikattu ja ommeltu tuolin muotoja mukaan. Alapuolen tarrakiinnityksellä päällinen saadaan kiinnitettyä nojatuolin muotoiseksi.

Nojatuolin irtopäällinen seebra
Kankainen irtopäällinen nojatuoliin tarrakiinnityksellä
Nojatuolin irtopäällinen

Huonekalujen korjaus

Korjausta tarvitsevasta kalusteesta puretaan vanhat kankaat ja usein vanhat huonokuntoiset toppaukset pois. Runko liimataan sekä kunnostetaan. Tarvittaessa puuosat puhdistetaan ja lakataan tai maalataan. Huonokuntoiset pohjavyöt vaihdetaan uusiin. Katkenneet tai muuten huonokuntoiset resorit uusitaan ja sidotaan uudelleen.

Tuolin liimaus
Vanhan sohvan uudet siksak-jouset (52cm) ja uudet kiinnikkeet.

Verhoilukankaat

Meiltä löytyy kotimaisia sekä ulkomaisia verhoilukangas malleja, jotka on testattu huonekalujen verhoiluun soveltuviksi.

​Päällysmateriaalit tulee valita käyttökohteen ja tyylin mukaan, julkisiin tiloihin materiaalien täyttää paloluokitus. Kankaan menekkiä laskettaessa tulee huomioida kankaan leveys mahdolliset kuviot, nukan suunta ja saumojen kohdat.

calituolin verhoilu
Ruokatuolin irtopäällinen